Gyakornok program

kommunikáció- és média valamint gazdasági kari hallagtóknak

Feladatkörök:

  • piackutatás-elemzés
  • közösségi média kommunikáció
  • online kampányok kezelése
  • webes tartalmak szerkesztése
  • BTL promóciók, eseménymarketing
Amit elvárhatsz tőlünk

– kellemes munkakörnyezet
– lendületes, fiatal csapat
– állandó kihívások
– valódi ügyfelek napi marketingfeladatai
– folyamatos tanulási lehetőség
– korrekt értékelés

Amit elvárunk tőled

– megbízható, állandó teljesítmény
– csapatmunka
– nyitottság az újra, tanulási készség
– kudarctűrő képesség
– nyelvtudás
– szakmai alapismeretek

Választható képzési módok

Válaszd a képzésednek, a végzettségednek vagy a terveidnek megfelelő gyakorlatot:

A felsőoktatási törvényben szabályozott kötelező szakmai gyakorlat gyakorlati helyeként a felsőoktatási intézmény által előrt óraszámban és értékelési rendben végzett gyakorlati képzés. Lehetőség van a KERKOM csoporton belül több vállalatnál is végezni a gyakorlati időt, így több területet megismerni és több gyakorlati tudást és időt szerezni. A gyakorlati képzésen résztvevők a kötelező szint felett konkrét szakmai tudást is kapnak.

A felsőfokú vagy középfokú képzéseken túlmenően végezhető gyakorlati képzés, amely során olyan ismereteket sajátít el a résztvevő, melyek segítségével azonnal alkalmazhatóvá válik bármely vállalatnál. A referencia értékű feladatokról nemcsak bezsámolni tud, hanem valóban képes ezeket értékesen és önállóan elvégezni. Pályakezdők és frissdiplomások számára ideális lehetőség az első munkahely megszerzése előtt.

Cégek, amelyek marketingmunkájában például részt vehetsz

Európa Csoport

Beutaztató turizmussal, rendezvényekkel és vendéglátással foglalkozó hajós vállalat.
http://europagroup.hu

ORIGO Filmstúdió

A legnagyobb magyar filmstúdió és annak részlegei. Angol nyelvtudás szükséges.
http://origofilmgroup.com

Dental Press / Dental World

Fogászati kiadó és nemzetközi fogászati szakkiállítás és vásár Budapesten.
http://dental.hu

Négy hetet töltöttem a KERKOM csapatával, azonban utólag visszagondolva sokkal rövidebbnek tűnik ez az idő. Ez annak köszönhető, hogy nem unatkozva ücsörögtem egy asztal mögött arra várva, hogy kapjak valami feladatot, vagy haza mehessek. Dinamikus és statikus kommunikáció, hírlapszerkesztés, árajánlat gyűjtés, honlap szerkesztés és hideghívás csak néhány feladatkör azok közül, amikben élesben kipróbálhattam magamat. Összegezve a négy hét tapasztalatait úgy érzem, hogy hasznos volt számomra ez a gyakorlat, és örülök, hogy a KERKOM-ot választottam. Jó volt, hogy részese lehettem a csapat munkájának, minden előttem zajlott, sőt még a véleményemet is kikérték a kreativitást igénylő feladatokban. Szívesen lennék tagja egy hasonló csapatnak a jövőben.

Barát Ádám

A KERKOM-nál töltött négy hetes szakmai gyakorlatom alatt rengeteg tapasztalattal gazdagodtam. A főiskolán hallgatott előadások után végre részese lehettem egy valódi marketingcég nem éppen unalmas mindennapjainak. A rám bízott feladatok (többek között online kommunikáció, hideghívások lebonyolítása vagy éppen egy cikk megírása) pedig még jobban felkeltették az érdeklődésemet a marketing szakterület iránt. A csapat kedves, segítőkész volt, és nem utolsó sorban érdekelte őket, hogy én mit gondolok, mi a véleményem a dolgokról. Röviden tehát örülök, hogy rátaláltam a KERKOM-ra.

Auerbach Alexandra

A BME gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatójaként kerültem a KERKOM-hoz, ahol a kötelező szakmai gyakorlatomat töltöm. Gyakornokként nem a kávéfőzés és a fénymásolás teszik ki a feladataimat, hanem a KERKOM napi marketingtevékenységeiben vehetek részt. Láthatom, hogyan zajlik a való életben egy marketingcég élete, és tevékeny részese lehetek a projektek lebonyolításának.

Györffy Krisztina

Korábban gyakornokként dolgoztam a KERKOM csapatában, ahol a kollégák nem csak a munkához közvetlenül hozzá tartozó segítséget adták meg nekem, de főiskolai ismereteimet olyan tudással egészítették ki, amire büszke vagyok.

Molnár László András

A gyakornoki felvételi procedúrának tűnt egészen addig, amíg a KERKOMhoz be nem hívtak. Ennél a marketing cégnél bőven volt tennivaló. Komoly és felelősségteljes munkákat kaptam, nem olyat, mint a kávéfőzés, csekk befizetés, iktatás stb.,hanem amellyel én is hozzájárulhattam – a csapat teljes jogú tagjaként – a kiadott feladatok megoldásához. A már régóta ott lévő és tapasztaltabb kollégák végig segítettek és választ adtak minden felmerülő kérdésemre, még akkor is ha azt a bizonyos kérdést már sokadszorra tettem fel. Összességében tehát olyan tapasztalatokkal gazdagodtam, amiket a főiskolán és más munkahelyen is hasznosítani tudok. Az alatt az idő alatt amíg itt voltam gyakornok sokat fejlődtem problémamegoldás, türelem és gyakorlatiasság terén is.

Máté Renáta

A KERKOM-nál töltött 3 hónapos gyakorlati idő alatt a csapat teljes értékű tagjának érezhettem magamat. Több volt ez, mint egy semmit mondó névnek lenni valami nagy multinál… Rengeteg tapasztalatot szereztem a kapott feladataimon keresztül, amik az egészen egyszerűtől, az összetett, komoly felelősséggel járó munkákig terjedtek. És ha valakinek ez nem lenne elég, az biztos lehet benne, hogy ebben a remek csapatban még barátokra is lelhet.

Lőrincz Béla

A KERKOM-nál eltöltött nyári gyakorlatom során élesben láthattam, hogyan is működik egy marketingcég, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt. Megtapasztalhattam, hogy a főiskolán tanultakon kívül még mennyi gyakorlati tudás szükséges a szakma sikeres űzéséhez, valamint azt is, hogyan kell csapatban dolgozni. Minden területbe betekintést nyerhettem a mindennapos feladataim által. Végeztem piackutatást, segítettem AIDA szövegek írásában és nem utolsó sorban közösségi média kommunikációban is részt vehettem. Örülök, hogy e remek csapat tagja lehettem!

Monszpart Alexandra

Oktatási intézmények, ahonnan gyakornokaink általában érkeznek:

Metropolitan Egyetem (ex BKF)

BGE (ex BGF)

BME

ELTE

Corvinus

Jelentekezz most gyakornoknak

Irodánk

Panoráma irodaház
1134 Budapest, Váci út 19.
Bejárat a Lőportár utca felől

Kapcsolatok

+36 1 501 34 63
iroda@kerkom.hu
skype: kerkom.hu

Cégadat

Habilitás Kft. | KERKOM Divízió
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 40.
ASZ: 12372429-2-41
MKB 10300002-20180221-77083285
NAIH-51997/2012

KERKOM iroda

1134 Budapest, Váci út 19.
Panoráma irodaház
Bejárat a Lőportár utca felől